Хто співає – той двічі молиться: З’їзд Музикантів 2016 уже незабаром

Читай також

  • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
  • На YouTube опубліковано аудіоверсію синодального Послання щодо війни та справедливого миру
  • Оголошуємо молитовну мобілізацію!
        • Хто співає – той двічі молиться: З’їзд Музикантів 2016 уже незабаром

          28-30 жовтня у Львові відбудеться довгоочікувана подія для всіх музикантів, які своїми талантами прославляють Бога – З’їзд Музикантів 2016.

          Організаторами цьогорічного З’їзду є творча студія Ceciliarec, гурт Кана та Комісія у Справах Молоді УГКЦ. З’їзд відбуватиметься в рамках Музичного річного Курсу, який проводиться для 9-ти гуртів студією Ceciliarec, проте на подію запрошені всі охочі. Місце проведення – реколекційний Дім отців Василіян в Брюховичах. Цього року запрошеними  гостями стануть музиканти з Польщі – знана родина Цуджіхів – молодше покоління та їх друзі.

          З’їзди музикантів були започатковані Школою Християнського Життя і тривали бизько 10-ти років з невеликими перервами. Цьогорічні організатори прагнуть продовжити добру традицію, дещо додавши змін. На зустрічі очікується близько 100 осіб з інструментами. Організатори з учасниками обіцяють шуміти на Славу Бога і в неділю показати всім результат своєї праці у звітному концерті! На З’їзді будуть як окремі музиканти, так і християнські гурти із України та з сусідніх країн! Обов’язковими учасниками мають стати гурти з Музичного Курсу – деяких з них Україна вже знає, присутність інших стане несподіванкою.

          Христина Підлісецька: (співорганізатор З’їзду – гурт Кана – Ceciliarec)

          Для мене грати і співати для Бога – це покликання, тому я роблю те, що люблю з величезним задоволення, тому я від такої праці ніколи не втомлююсь, і я бачу, як Богові зовсім не все одно. Після цьогорічного СДМ робити християнську музику в Україні ще якіснішою – дуже і дуже захотілось!

          Олексій Каплунський:

           Я приїжджав на з’їзди ще з 2003 року у якості учасника, вони круто змінили моє життя: я став музикантом, знайшов друзів, з якими разом заснували гурт Кана саме завдяки такому з’їзду. Тому хочу, щоб люди пережилу радість від музики.

          Олена Скиба:

          Я організовувала з’їзди з 2000 року, коли все і почалося. В день з’їзду я отримала Тайну Миропомазання, і для мене це був знак, що Господь мені дає місію у музичному середовищі. Я дуже і дуже хочу, щоб музиканти в Церковних просторах насамперед, та в інших космічних (кажуть на інших планетах життя відкрили:), грали красиво та інтелігентно, гармонійно, З ЛЮБОВ’Ю! А це випливає із гармонії в душі, з уміння контактувати з собою, Богом, іншими та своїм інструментом чи голосом:) ці здібності хочу розвивати у собі та усіх, хто братиме участь у музичному проекті та з’їзді музикантів. Хай нам Бог помага:))))

          Організатори запрошують всіх охочих музикантів, християнські гурти, та окремі виконавців долучатися до цієї 3-денної зустрічі, на якій відбуватимуться музичні навчання, майстер-класи відповідно до інструменту, заняття по вокалу, заняття в COMBO, обговорення топових тем, дискусії “за кавою”, Літургії та молитви, на завершення – Святковий Концерт.

          Детальніша інформація за тел.:

          +38 (097) 909 69 21 – Олена Скиба Lena Skyba

          +38 (097) 921 59 37 – Христина Підлісецька – Hrystyna Pidlisetska

          Читай також

        • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
        • На YouTube опубліковано аудіоверсію синодального Послання щодо війни та справедливого миру
        • Оголошуємо молитовну мобілізацію!
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.